• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Wil je een dug-out kopen voor bijvoorbeeld een voetbalveld?

Wil jij een inrichting van je sportpark verbeteren en daarom een dug-out kopen die je naast je voetbalveld of naast een ander veld kunt plaatsen? Bestel deze dan bij Pluim & Sports! Wij verkopen allerlei soorten materialen voor de inrichting van sportparken, met onder meer dug-outs voor bijvoorbeeld voetbalvelden of hockeyvelden. Omdat ons assortiment bijzonder groot is heb je de keuze uit diverse dug-outs voor onder andere voetbalvelden en zit er voor iedere situatie de geschikte dug-out bij! Ook andere producten die je wellicht nodig hebt voor de inrichting van een voetbalveld of een ander veld kun je bij ons kopen, zoals voetbaldoelen en doelnetten, cornervlaggen, draagnetten, kegels, tactiekborden en nog veel meer. Benieuwd naar een dug-out voor een voetbal veld van Pluim & Sports? Kijk dan gerust even rond op de website om het aanbod te bekijken. Heb je in de tussentijd al wat vragen over de mogelijkheid voor een dug-out kopen? Informeer dan gerust door contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Breed aanbod aan sportveld inrichtingsmaterialen

Voor een dug-out kopen voor je voetbalveld ben je bij Pluim & Sports op het goede adres. Een dug-out naast je voetbalveld geeft jouw sportpark een professionelere uitstraling. Tevens geeft het teams een mooie plek om tijdens de wedstrijd samen bij elkaar te zitten. In ons assortiment vind je dug-outs voor bij voetbalvelden van verschillende afmetingen. We hebben gewone dug-outs, dug-outs met een schuine voorzijde, extra diepe dug-outs en extra diepe dug-outs met een schuine voorzijde. Deze zijn te bestellen van ten minste 3 meter breed tot maximaal 6 meter breed. Een dug-out voor een voetbalveld is volledig gelast en gemaakt van een aluminium profiel. Verder zijn ze voorzien van 3 millimeter polycarbonaatplaten.

Over ons

Ons bedrijf is al jarenlang actief in deze branche. Door al deze jaren aan ervaring heeft het team van Pluim & Sports zich gespecialiseerd in het verkopen van sportveld inrichtingsmaterialen, zoals een dug-out voor voetbalvelden. Ons team staat louter uit specialisten die al jarenlang ervaring hebben in dit vak. Ieder teamlead heeft een andere visie en heeft ervaring op verschillende terreinen van de sportwereld. Deze combinatie van medewerkers zorgt er voor dat we de beschikking hebben tot een heus ‘superteam’, waardoor we door het combineren van deze visies en ervaring het maximale uit ons bedrijf kunnen halen. Weet je niet zo goed welke dug-out het beste bij het sportveld past? We helpen je graag verder met behulp van onze expertise. Als specialist willen we je natuurlijk enkel het allerbeste aanbieden. Daarom zijn al onze producten van hoge kwaliteit en zijn deze producten ook nog eens erg scherp geprijsd. Er is bij ons geen sprake van een levertijd van een aantal weken. We kunnen de meeste materialen uit voorraad leveren, waardoor we je doorgaans een snelle levering aan kunnen bieden. Dan hoef je niet zo lang te wachten tot de dug-out die je gekocht hebt, geleverd wordt en kan de dug-out al snel in gebruik worden genomen!

Kun je wel wat hulp bij de montage gebruiken? Geef dit dan gerust aan, want ons team weet precies hoe ze de producten volgens de eisen van de desbetreffende sportbond moeten monteren. Wanneer je de montage laat uitvoeren door ons vakkundige montage team, ben je verzekerd van het feit dat de dug-out op de allerbeste manier gemonteerd is. Ons montage team voert de montage van de dug-out die je bij ons gekocht hebt snel en vakkundig uit zodat de dug-out al snel gebruiksklaar is.

Ja, ik wil een dug-out voor een voetbalveld bestellen!

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten die Pluim & Sports aanbiedt op het gebied van dug-outs kopen voor bijvoorbeeld de voetbal? Wil je een dug-out kopen bij Pluim & Sports en kun je onze hulp ook wel gebruiken bij de montage van de dug-out? Of kun je wat deskundig advies gebruiken over de dug-out die het best bij sportaccommodatie past? Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je van ons deskundige advies kunnen voorzien en je verder kunnen helpen. Bel dan naar 0492 – 35 91 11 of neem op een andere manier contact op. Je kunt namelijk ook een bericht per e-mail of het contactformulier sturen. We voorzien je graag van advies en kunnen tevens een geheel vrijblijvende offerte opstellen, zodat je precies weet wat de dug-out en de montage precies gaan kosten.

Online een dugout kopen

Bent u voor uw sportclub op zoek naar een nieuwe dugout? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Pluim & Sports. We hebben in ons assortiment namelijk alle producten klaarstaan die er bij een sportclub maar nodig kunnen zijn. Hier horen natuurlijk ook professionele dugouts bij. U heeft bij ons de keuze uit meerdere verschillende soorten dug-out. Wat voor dugout u wilt kopen, bij ons zult u altijd de stevigste exemplaren terugvinden. Hiermee zitten coaches en wisselspelers uit de wind.

Stevige dug-outs voor uw sportclub

Bij Pluim & Sports vindt u meerdere verschillende dugouts. We verkopen exemplaren die u vast op een plek neerzet, maar we verkopen ook dug-outs die eenvoudig verplaatst kunnen worden. Wat voor dug-out u ook nodig heeft, u kunt er bij ons op rekenen dat ze van de sterkste materialen zijn gemaakt. We hebben het dan over polycarbonaat, dat geheel doorzichtig is en weer en wind goed tegenhoudt. Wilt u een dugout online kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze overzichtelijke webshop. We hebben hier de beste producten bij elkaar staan die u maar bij uw sportclub nodig kunt hebben.

Meer weten over onze sportartikelen?

Als u meer wilt weten over de sportartikelen die we bij Pluim & Sports allemaal in de aanbieding hebben, dan hoeft u hier alleen maar even contact over op te nemen met ons. U kunt bij ons een dugout online kopen, waarna wij ervoor zorgen dat deze snel bij u wordt afgeleverd. We maken de dug-out dan ook meteen helemaal klaar voor u, zodat u hier direct bij uw sportwedstrijden gebruik van kunt gaan maken. Meer weten over onze producten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.

Lees meer
Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This