Voetbaldoel kopen

 • P-model doel Ø 118,5 mm, wit gecoat

   1.065,00 excl. BTW
 • P-model doel ovaal profiel 100-120mm, wit gecoat

   1.065,00 excl. BTW
 • Doel met netstang, ovaal profiel 100-120 mm, wit gecoat

   1.420,00 excl. BTW
 • Doel vrije netophanging (kooi-model), Ø 118,5 mm, wit gecoat

   1.220,00 excl. BTW

Wil jij een voetbaldoel kopen bij een professioneel en betrouwbaar bedrijf? Dan ben je bij Pluim & Sports aan het goede adres! Wij verkopen verschillende soorten sportartikelen, met producten voor een breed scala aan verschillende sporten. Zo verkopen we op het gebied van voetbal bijvoorbeeld voetbaldoelen, doelnetten en hoekpalen, maar ook grensrechtervlaggen en ballenvangnetten. Ook kunnen we dug outs, trainingsmaterialen en tactiekborden leveren. Ben je voor jouw sportclub naar nieuwe materialen aan het zoeken, zoals een nieuwe voetbaldoel? Of zou je graag een voetbaldoel in je tuin of op een veldje in de buurt plaatsen? Kijk dan eens rond op onze website om ons assortiment te bekijken, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Een voetbaldoel kopen en andere voetbalproducten

De voetbaldoelen die Pluim & Sports levert zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij verkopen zowel junior als senior voetbaldoelen. Je kunt zelfs bij ons terecht voor mini voetbaldoelen, voor de echte kleintjes. Zo verkopen wij voetbaldoelen voor allerlei soorten doeleinden. De meeste doelen zijn voorzien van een witte coating en worden bijna allemaal geleverd met grondpotten, deksels, bevestigingsmaterialen en spieën. De voetbaldoelen die wij verkopen worden standaard zonder doelnet geleverd. Heb je deze ook nodig? Dan kun je deze ook via ons bestellen. Heb je advies nodig over de afmetingen van het doel? Neem dan gerust eens contact op, wij voorzien je graag van vrijblijvend advies.

 

Over ons

Pluim & Sports is een bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van alle sportveld inrichtingsmaterialen, zoals voetbaldoelen. We beschikken over veel ervaring op het gebied van sport en recreatie. Ons assortiment is zeer breed en bestaat enkel uit artikelen van een hoge kwaliteit, die tegen de scherpste prijzen worden verkocht. We hebben doorgaans bijna alle producten op voorraad, waardoor we uw bestelling altijd snel kunnen leveren. Wil je een voetbaldoel kopen en deze ook door ons laten monteren? Dan kunnen wij ons montage team langs sturen. Zij zullen vervolgens snel en vakkundig de voetbaldoelen voor u monteren en plaatsen.

 

Neem gelijk contact op

Wil je een voetbaldoel kopen bij Pluim en Sports? Neem dan gerust eens contact met ons op om een passende en geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook voor advies staan we je graag te woord. Je kunt ons per telefoon bereiken via 0492 – 35 91 11, of een bericht per e-mail of het contactformulier sturen. Kijk ook gerust eens rond op onze website om ons aanbod aan voetbaldoelen en andere producten te bekijken!

 

Contact opnemen
Share This