Wil je een korfbalpaal kopen?

Ben je een korfbalveld aan het inrichten moeten er daarom allerlei acties ondernomen worden, zoals korfbalpaal kopen? Of misschien moet je ook nog wel een korfbalmand kopen? Zoek dan niet verder, want bij Pluim & Sports kun je naast een korfbalpaal kopen echt nog veel meer kopen. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan verschillende sportveld inrichtingsmaterialen, waaronder korfbalpalen en korfbalmanden. Behalve korfbalpalen en kunststof kortbalmanden leveren wij ook nog voetplaten van staal, grondpotten en deksels ten behoeve van een korfbalpaal. Ook voor materialen voor andere sporten of dug-outs kun je bij ons terecht. Wil je een korfbalpaal kopen voor bijvoorbeeld jouw sportvereniging? Aarzel dan niet en neem gelijk even contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om advies van een van onze deskundige medewerkers te ontvangen.

 • Kunststof korfbalmand, KNKV goedgekeurd

   60,50 excl. BTW
 • Voetplaat staal t.b.v. korfbalpalen Ø 60 mm met rubber

   199,00 excl. BTW
 • Voetplaat staal t.b.v. korfbalpalen Ø 60 mm

   94,00 excl. BTW
 • Deksel t.b.v. grondpot

   6,30 excl. BTW
 • Grondpot t.b.v. korfbalpalen, kort

   95,00 excl. BTW
 • Grondpot t.b.v. korfbalpalen

   144,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, senior, 3,5 meter (voetplaat)

   80,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 3 meter (voetplaat)

   74,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 2,5 meter (voetplaat)

   67,50 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 2,5 meter

   118,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 3 meter

   127,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, senior, 3,5 meter

   137,00 excl. BTW

Korfbalpaal kopen en andere korfbalproducten

Bij Pluim & Sports kun je een korfbalpaal kopen van verschillende hoogtes, waardoor de meest geschikte korfbalpaal er altijd bij zit. In ons assortiment vind je zowel senior als junior korfbalpalen die je kunt kopen. De korfbalpalen die je bij ons kunt kopen zijn geschikt voor een voetplaat en ze zijn ook nog eens erg geschikt voor korfbalpotjes op de grond. Wat betreft de hoogtes van de korfbalpalen die je bij ons kunt kopen heb je de keuze uit verschillende afmetingen. 3,5 meter, 3 meter en 2,5 meter. Maar waar zij onze korfbalpalen eigenlijk van gemaakt? Onze korfbalpalen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en kunnen op kunstgrasvelden geplaatst worden. Naast op kunstgrasvelden, kunnen de korfbalpalen die je bij ons kunt kopen ook geplaatst worden op grasvelden en in zaaltjes. Ze zijn dus geschikt voor gebruik binnen én buiten. De oetplaten, grondpotten en manden worden niet met de korfbalpaal meegeleverd. Het is wel mogelijk om de voorgaande producten los bij ons te bestellen.

Over ons deskundige sportbedrijf

Voor sportveld inrichtingsmaterialen zoals een korfbalpaal kopen ben je bij Pluim & Sports uit het Noord-Brabantse Gemert op het juiste adres aanbeland. Wij specialiseren ons namelijk op het gebied van sportmaterialen en leveren sportveld producten voor verschillende sporten. Zo kun je bij ons terecht voor korfbalpalen, voetbaldoelen, dug-outs, tactiekmaterialen en nog veel meer. We hebben de beschikking over een ruim assortiment, met producten van hoge kwaliteit die we tegen lage prijzen verkopen. Deze producten hebben we bijna altijd op voorraad, wat doorgaans betekent dat we je de korfbalpaal of andere producten snel bij de sportaccommodatie kunnen leveren. Dan hoef je niet zo lang te wachten totdat het product bezorgd wordt. Ook voor het monteren van de producten kun je ons inschakelen, zodat je zeker weet dat de korfbalpaal die je bij ons gekocht hebt op de juiste manier gemonteerd is. Ons montage team is namelijk exact op de hoogte van de eisen die de korfbalbond stelt aan de montage van een korfbalpaal.

Het team van ons bedrijf is gerust een ‘superteam’ te noemen. Ons team bestaat namelijk uit allemaal mensen die een andere visie en specialisatie hebben op het gebied van sportveld inrichtingsmaterialen. Door deze verschillende visies en specialisaties met elkaar te combineren, is het mogelijk voor ons om het maximale uit ons bedrijf te halen.

Korfbalpaal kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je op zoek naar een korfbalpaal die je kunt kopen of zoek je een naast een korfbalpaal ook nog een korfbalmand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je naast korfbalpalen kopen namelijk nog veel meer kopen voor korfbal! Ook voor materialen voor andere sporten of de inrichtingen van andere sportaccommodaties ben je bij ons van Pluim & Sport helemaal op het juiste adres. Heb je vragen over een korfbalpaal kopen? Of over een korfbalmand kopen? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen tijdens het kopen van een korfbalpaal of een kunststof korfbalmand. We voorzien je graag van vrijblijvend advies. Contact opnemen kan per telefoon via 0492 – 35 91 11, per e-mail of via het contactformulier. Wij hebben allemaal een passie voor sport en adviseren en begeleiden je graag bij het realiseren van je mooie plannen!

Contact opnemen
Share This