Korfbalpaal kopen?

 • Kunststof korfbalmand, KNKV goedgekeurd

   60,50 excl. BTW
 • Voetplaat staal t.b.v. korfbalpalen Ø 60 mm met rubber

   199,00 excl. BTW
 • Voetplaat staal t.b.v. korfbalpalen Ø 60 mm

   94,00 excl. BTW
 • Deksel t.b.v. grondpot

   6,30 excl. BTW
 • Grondpot t.b.v. korfbalpalen, kort

   95,00 excl. BTW
 • Grondpot t.b.v. korfbalpalen

   144,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, senior, 3,5 meter (voetplaat)

   80,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 3 meter (voetplaat)

   74,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 2,5 meter (voetplaat)

   67,50 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 2,5 meter

   118,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, junior, 3 meter

   127,00 excl. BTW
 • Korfbalpaal, senior, 3,5 meter

   137,00 excl. BTW

Ben je een korfbalveld aan het inrichten en ben je daarom op zoek naar materialen zoals een korfbalpaal? Zoek dan niet verder, want bij Pluim & Sports kun je deze bestellen. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende sportveld inrichtingsmaterialen, waaronder korfbalpalen. Behalve korfbalpalen leveren wij ook kunststof kortbalmanden, voetplaten van staal, en grondpotten en deksels ten behoeve van een korfbalpaal. Ook voor materialen voor andere sporten, of dug outs kunt u bij ons terecht. Wil je een korfbalpaal kopen voor bijvoorbeeld jouw sportvereniging? Aarzel dan niet en neem gelijk even contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

 

Korfbalpaal kopen en andere korfbalproducten

Bij Pluim & Sports kun je een korfbalpaal kopen van verschillende hoogste. In ons assortiment vind je zowel senior als junior korfbalpalen. We leveren korfbalpalen die geschikt zijn voor een voetplaat, en korfbalpalen die geschikt zijn voor grondpotten. Wat betreft de hoogtes heb je de keuze uit 3.5 meter, 3 meter en 2.5 meter. Onze korfbalpalen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en kunnen op kunstgrasvelden geplaatst worden, alsmede grasvelden of zaaltjes. Voetplaten, grondpotten en manden worden niet meegeleverd. Deze kun je wel los via onze website bestellen. Meer weten over een korfbalpaal kopen? Neem gerust eens contact met ons op.

 

Over Pluim & Sports

Voor sportveld inrichtingsmaterialen ben je bij Pluim & Sports aan het juiste adres beland. Wij specialiseren ons op het gebied van sportmaterialen en leveren sportveld producten voor verschillende sporten. Zo kun je bij ons terecht voor korfbalpalen, voetbaldoelen, dug outs, tactiekmaterialen en nog veel meer. We hebben de beschikking over een ruim assortiment, met producten van hoge kwaliteit die we tegen lage prijzen verkopen. De producten hebben we bijna altijd op voorraad, wat doorgaans betekent dat we je de korfbalpaal of andere producten snel kunnen leveren. Ook voor het monteren van de producten kun je ons inschakelen. Wij hebben een montage team voor je klaar staan.

 

Vraag een offerte aan!

Op zoek naar korfbalpalen en wil je deze bestellen bij Pluim & Sports? Dan kun je direct contact opnemen om een passende prijsopgave op maat te krijgen. We voorzien je ook graag van vrijblijvend advies. Contact opnemen kan per telefoon via 0492 – 35 91 11, per e-mail of via het contactformulier.

 

Contact opnemen
Share This