• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Wil je een korfbalpaal kopen?

Ben je een korfbalveld aan het inrichten moeten er daarom allerlei acties ondernomen worden, zoals korfbalpaal kopen? Of misschien moet je ook nog wel een korfbalmand kopen? Zoek dan niet verder, want bij Pluim & Sports kun je naast een korfbalpaal kopen echt nog veel meer kopen. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan verschillende sportveld inrichtingsmaterialen, waaronder korfbalpalen en korfbalmanden. Behalve korfbalpalen en kunststof kortbalmanden leveren wij ook nog voetplaten van staal, grondpotten en deksels ten behoeve van een korfbalpaal. Ook voor materialen voor andere sporten of dug-outs kun je bij ons terecht. Wil je een korfbalpaal kopen voor bijvoorbeeld jouw sportvereniging? Aarzel dan niet en neem gelijk even contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om advies van een van onze deskundige medewerkers te ontvangen.

Korfbalpaal kopen en andere korfbalproducten

Bij Pluim & Sports kun je een korfbalpaal kopen van verschillende hoogtes, waardoor de meest geschikte korfbalpaal er altijd bij zit. In ons assortiment vind je zowel senior als junior korfbalpalen die je kunt kopen. De korfbalpalen die je bij ons kunt kopen zijn geschikt voor een voetplaat en ze zijn ook nog eens erg geschikt voor korfbalpotjes op de grond. Wat betreft de hoogtes van de korfbalpalen die je bij ons kunt kopen heb je de keuze uit verschillende afmetingen. 3,5 meter, 3 meter en 2,5 meter. Maar waar zij onze korfbalpalen eigenlijk van gemaakt? Onze korfbalpalen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en kunnen op kunstgrasvelden geplaatst worden. Naast op kunstgrasvelden, kunnen de korfbalpalen die je bij ons kunt kopen ook geplaatst worden op grasvelden en in zaaltjes. Ze zijn dus geschikt voor gebruik binnen én buiten. De voetplaten, grondpotten en manden worden niet met de korfbalpaal meegeleverd. Het is wel mogelijk om de voorgaande producten los bij ons te bestellen.

Over ons deskundige sportbedrijf

Voor sportveld inrichtingsmaterialen zoals een korfbalpaal kopen ben je bij Pluim & Sports uit het Noord-Brabantse Gemert op het juiste adres aanbeland. Wij specialiseren ons namelijk op het gebied van sportmaterialen en leveren sportveld producten voor verschillende sporten. Zo kun je bij ons terecht voor korfbalpalen, voetbaldoelen, dug-outs, tactiekmaterialen en nog veel meer. We hebben de beschikking over een ruim assortiment, met producten van hoge kwaliteit die we tegen lage prijzen verkopen. Deze producten hebben we bijna altijd op voorraad, wat doorgaans betekent dat we je de korfbalpaal of andere producten snel bij de sportaccommodatie kunnen leveren. Dan hoef je niet zo lang te wachten totdat het product bezorgd wordt. Ook voor het monteren van de producten kun je ons inschakelen, zodat je zeker weet dat de korfbalpaal die je bij ons gekocht hebt op de juiste manier gemonteerd is. Ons montage team is namelijk exact op de hoogte van de eisen die de korfbalbond stelt aan de montage van een korfbalpaal.

Het team van ons bedrijf is gerust een ‘superteam’ te noemen. Ons team bestaat namelijk uit allemaal mensen die een andere visie en specialisatie hebben op het gebied van sportveld inrichtingsmaterialen. Door deze verschillende visies en specialisaties met elkaar te combineren, is het mogelijk voor ons om het maximale uit ons bedrijf te halen.

Korfbalpaal kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je op zoek naar een korfbalpaal die je kunt kopen of zoek je een naast een korfbalpaal ook nog een korfbalmand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun je naast korfbalpalen kopen namelijk nog veel meer kopen voor korfbal! Ook voor materialen voor andere sporten of de inrichtingen van andere sportaccommodaties ben je bij ons van Pluim & Sport helemaal op het juiste adres. Heb je vragen over een korfbalpaal kopen? Of over een korfbalmand kopen? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen tijdens het kopen van een korfbalpaal of een kunststof korfbalmand. We voorzien je graag van vrijblijvend advies. Contact opnemen kan per telefoon via 0492 – 35 91 11, per e-mail of via het contactformulier. Wij hebben allemaal een passie voor sport en adviseren en begeleiden je graag bij het realiseren van je mooie plannen!

Een korfbalpaal kopen bij Pluim & Sports

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u de beste sportartikelen kunt kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Pluim & Sports. We hebben in ons assortiment alle producten die u bij uw sportclub maar nodig kunt hebben. Een korfbalpaal is natuurlijk een onmisbaar item voor elk korfbalveld. Zijn de korfbalpalen bij uw club aan vervanging toe, of heeft u een nieuwe club die alle producten voor op het veld nog moet zien te vergaren? We gaan graag eens samen met u bekijken hoe onze producten uw club vooruit kunnen helpen. Een korfbalpaal kopen is bij ons dan ook nog eens heel eenvoudig.

Wilt u een korfbalpaal online kopen?

Als u een korfbalpaal wilt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Pluim & Sports. Wij hebben sportproducten klaarstaan voor een grote verscheidenheid aan verschillende sportclubs. Een sportvereniging kan geen wedstrijden spelen zonder dat hier de perfecte producten voor klaarstaan. Wij verkopen producten van de hoogste kwaliteit, die ook nog eens scherp zijn geprijsd. U hoeft er bij ons dan ook nooit zorgen om te maken dat u een hoofdprijs hoeft te betalen voor onze producten. Bij Pluim & Sports vindt u dan ook nog eens de beste service op het gebied van nieuwe sportproducten.

De beste korfbalpaal voor uw club

Het is belangrijk om voor uw sportclub altijd de best mogelijke producten in te kopen. Bij Pluim & Sports vindt u deze producten. We komen deze graag bij u langs brengen en, indien nodig, ook meteen bij u monteren. Bij een korfbalpaal zal dat niet nodig zijn, maar we zorgen er dan wel voor dat u deze nieuwe palen zo snel mogelijk kunt gebruiken. Een korfbalpaal kopen doet u heel eenvoudig in onze webshop. Wilt u een korfbalpaal online kopen? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.

Lees meer
Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This