• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Wil je een hockeydoel kopen?

Wil je een hockeydoel kopen voor je sportaccommodatie? Of wil je een hockeydoel kopen voor om te plaatsen in de tuin of op het schoolplein, zodat de kinderen lekker kunnen hockeyen in de tuin of tijdens de schoolpauzes? Bestel deze dan bij Pluim & Sports! Bij ons kun je namelijk bijna alle denkbare sportveld inrichtingsmaterialen kopen, waaronder een hockeydoel. Of je nu als hockeyvereniging hockeydoelen en andere materialen nodig hebt, een dug-out wilt laten plaatsen, nieuwe trainingsmaterialen nodig hebt of andere materialen die voor de inrichting van een sportpark nodig zijn. Pluim & Sports verkoopt ze allemaal. Ben je het internet aan het afspeuren voor hockeydoeltjes van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen? Of ben je benieuwd naar de hockeydoel afmetingen? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem contact op met ons zodat we je een passende offerte kunnen doen. We helpen je graag verder.

Een hockeydoel kopen en andere hockeyproducten

Wil je een hockeydoel kopen dat van hoge kwaliteit is maar niet duur is? Bij Pluim & Sports betaal je de scherpste prijzen voor een hockeydoel. Of ben je benieuwd naar de hockeydoel afmetingen? Wij hebben diverse soorten hockeydoelen in ons aanbod, waaronder mini hockeydoeltjes. Deze hockeydoeltjes zijn volledig gelast en verkrijgbaar in de afmetingen 1,20×0,80 meter en 1,80×1,20 meter. Ook voor gewone hockeydoelen kopen kun je uiteraard bij ons terecht. Deze gewone hockeydoelen zijn voorzien van rubber bekleding en zijn zowel met als zonder vrije netophanging te bestellen. Je kunt kiezen voor een volledig gelaste levering, of een levering van het bouwpakket. De netten voor bij de hockeydoelen zitten niet bij de doelen inbegrepen, maar deze netten zijn wel los bij ons te bestellen. Ook verkopen we verscheidene andere bijpassende accessoires, zoals transportwielen, nethaken en netplaatjes.

Over Pluim & Sports

Ben je bezig met het inrichten van een sportveld en wil je een hockeydoel kopen, of heb je voor een andere reden materialen zoals hockeydoeltjes nodig? Geen zorgen, want als specialist op het gebied van sportartikelen kan Pluim & Sports je overal mee helpen. Dus ook bij een hockeydoel kopen. We hebben namelijk de beschikking over een zeer ruim assortiment, met producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Desondanks bieden we onze hockeydoelen en andere materialen aan tegen lage prijzen. Een betere prijs/kwaliteitsverhouding zul je niet snel ergens anders tegenkomen. Daarnaast hebben we ook nog eens de beschikking over een vierdelig superteam, dat louter uit medewerkers bestaat die allen een andere visie hebben en dankzij de jarenlange ervaring allemaal een ander specialisme hebben op allerlei sport gerelateerde gebieden. Dit ‘superteam’ ondersteunt elkaar in de verschillende takken van ons bedrijf. Dit doet het team niet alleen vanuit een praktisch oogpunt, maar ook zodat we het maximale uit Pluim & Sports kunnen halen door de verschillende oogpunten van de gespecialiseerde werknemers met elkaar te kunnen combineren.

Omdat we onze klanten optimaal van dienst willen zijn, kunnen we de hockeydoelen ook laten monteren met behulp van ons montage team. Het is namelijk erg belangrijk dat het hockeydoel dat je koopt, volledig volgens de regels van de desbetreffende sportbond gemonteerd wordt. Wanneer je ons inschakelt voor de montage van het hockeydoel of de hockeydoeltjes, weet je zeker dat de montage op de juiste manier uitgevoerd is en het compleet veilig is om het bij ons aangeschafte en gemonteerde hockeydoel te gebruiken.

Direct contact opnemen of een hockeydoel kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat betreft het kopen van een hockeydoel? Misschien wil je wel meer weten over de hockeydoel afmetingen of over hockeydoeltjes voor kinderen. Of wil je meteen een hockeydoel kopen bij Pluim & Sports? Dat kan natuurlijk! Bekijk dan gerust eens het aanbod op onze website en laat je inspireren. Voor meer informatie kun je uiteraard ook gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Wanneer je tot aankoop van een hockeydoel overgaat, kunnen we ook een vrijblijvende offerte voor je opstellen zodat je precies weet wat een hockeydoel kopen precies gaat kosten. Bereik ons door te bellen naar 0492 – 35 91 11, een e-mail te sturen of een bericht via het contactformulier achter te laten. We delen onze deskundigheid graag met je.

Een hockeydoel kopen

Bent u voor uw hockeyclub op zoek naar een nieuw hockeydoel? Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat u een doel in huis haalt dat van hoge kwaliteit is. Met andere woorden, een doel dat niet alleen heel stevig is en er goed uitziet, maar dat ook nog eens bestand is tegen onze Hollandse weersomstandigheden. Bij Pluim & Sports bent u altijd aan het juiste adres voor de beste producten voor op uw sportveld. We hebben mensen in dienst die graag voor u op zoek gaan naar het beste product voor op uw sportveld. We verkopen alle benodigdheden die een hockey vereniging maar nodig kan hebben.

Een hockeydoel online kopen

Wilt u een hockeydoel kopen bij een betrouwbaar bedrijf dat altijd producten van de hoogste kwaliteit levert? Dan raden wij u aan om eens in ons assortiment te komen kijken. We hebben op onze website namelijk een zeer ruim assortiment aan producten klaarstaan, waarbij u er op kunt rekenen dat u hier een mooi product mee in huis haalt. We hebben hockeydoelen in onze webshop die voldoen aan alle eisen die er maar een professioneel hockeydoel gesteld kunnen worden. Dit hockeydoel kunt u dan ook zonder zorgen op uw sportveld neerzetten.

Wilt u een professioneel hockeydoel online kopen?

Uw hockeyclub heeft een nieuw doel nodig? Bij Pluim & Sports kunt u een hockeydoel kopen waar uw club heel wat doelpunten in kan maken. We adviseren u om eens te komen kijken op onze website om te zien wat voor uitvoeringen wij allemaal verkopen, maar ook wat voor andere producten voor een hockeyclub wij in het assortiment hebben staan. Bij Pluim & Sports bent u dan altijd aan het juiste adres. Wij verkopen ook een breed scala aan producten voor sportclubs in andere takken van sport. Onze medewerkers brengen uw nieuwe hockeydoel bij u langs en zorgen dat het goed op zijn plaats komt te staan.

Lees meer
Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This