• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Tennisartikelen nodig?

Heeft u tennisartikelen nodig? Dan wilt u uiteraard wel dat deze van goede kwaliteit zijn! U bent hiervoor bij Pluim en Sports geheel aan het juiste adres. Om een goede tenniswedstrijd of tennislessen te kunnen houden, zijn de juiste attributen noodzakelijk! Hierbij moet u verder denken dan alleen een tennisnet; er komt nog zoveel meer bij kijken! Wat dacht u van een sproeistandaard om het gras goed te houden? Of denk aan een scheidsrechterstoel waar de scheidsrechter het overzicht op de wedstrijd perfect kan behouden. Vergeet ook de zitbanken niet, of het ballenvangnet of kokernetpalen. U treft al deze tennisartikelen én meer bij Pluim en Sports!

 

Uitgebreid assortiment aan tennisartikelen

Bij Pluim en Sports treft u een uitgebreid assortiment aan tennisartikelen aan. Wij zijn een expert én specialist op het gebied van de inrichtingsmaterialen voor het inrichten van een sportveld. Ook voor het tennisveld! Met onze hulp en producten kunt u uw veld zo optimaal mogelijk inrichten. Dit zorgt niet alleen voor een nette look and feel, maar ook voor een optimale beleving voor iedereen die bij u komt tennissen! Of u nu veelal met beginnend tennissers werkt of tennissers op hoger niveau: iedereen verdient het om met de juiste materialen te kunnen sporten. Daarom treft u in ons assortiment enkel hoge kwaliteit aan. De producten gaan dan ook lang mee! Naast uitstekende producten kunt u van ons ook uitstekende service verwachten. Met onze passie voor sport helpen we u dan ook graag. Wij leveren niet alleen de producten, wij adviseren en begeleiden u ook graag. Tevens kunnen wij de producten zelf monteren. Hiervoor zetten wij graag ons vakkundige montageteam in. Op Pluim en Sports kunt u rekenen!

 

Vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u vragen omtrent onze tennisartikelen of wilt u ergens een opmerking over plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u van harte verder. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

 

Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This