• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Sportartikelenwinkel gezocht?

Bent u op zoek naar een goede sportartikelenwinkel? Zoek dan niet verder. U bent bij Pluim en Sports geheel aan het juiste adres; wij helpen u graag verder. Of u nu een een trainingscomplex aan het inrichten bent, de velden van uw sportvereniging onder handen neemt of andere materialen voor uw sportclub zoekt: wij hebben wat u nodig heeft! Bij ons treft u een breed assortiment aan producten aan geschikt voor zeer uiteenlopende sporten. Want geen één sport is hetzelfde! Wij leveren de materialen die u nodig heeft graag bij de gewenste locatie. Hiermee helpen wij u bij de complete inrichting, maar helpen we sporten ook bij het zo optimaal mogelijk kunnen beoefenen van hun sport. Op Pluim en Sports kunt u bouwen!

 

Uw sportartikelenwinkel voor alle sporten!

Pluim en Sports is uw sportartikelenwinkel voor alle sporten! Of u nu in de atletiek, de volleybal of het voetbal actief bent; wij helpen u graag. Van ons kunt u scherp geprijsde artikelen verwachten die altijd van zeer hoge kwaliteit zijn. Hoe dit kan? Door onze zorgvuldige selectie op de producten. Wij willen enkel het beste voor u! Ook voordelig? Wij kunnen de meeste producten uit onze voorraad leveren, waardoor u uw bestelling al snel binnen heeft! Tevens kunt u van Pluim en Sports de beste service verwachten. De passie voor sport is bij ons groot en wij vinden het dan ook fantastisch om u te mogen helpen middels onze sportartikelenwinkel. Zo leveren wij niet enkel de materialen; wij adviseren en begeleiden u hier ook graag bij! Tevens beschikken we zelfs over een vakkundig montage team, zodat u het monteren zelf niet hoeft op te lossen! Kijk, als dat geen goede service is.

 

Vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u vragen omtrent onze sportartikelenwinkel of wilt u ergens een opmerking over plaatsen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u van harte verder. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

 

Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This