Over ons

Wij zijn Pluim en Sports B.V.!

Alle sportveld inrichtingsmaterialen
Wij werken met een uitgebreid assortiment waarbij kwaliteit maar zeker ook prijs zeer belangrijk is, om u in alle wensen tegemoet te komen kunnen wij u adviseren en begeleiden zodat wij samen tot een juiste oplossing voor uw sportaccommodatie kunnen komen.

Snelle levering
Merendeels leveren wij uit voorraad dat betekent voor u dat de bestelde producten snel op locatie geleverd worden.

Montage teams
Al onze inrichtingsmaterialen kunnen uiteraard ook door ons gemonteerd worden, wij hebben een vast team die de producten snel en vakkundig voor u kunnen monteren c.q. plaatsen.

Een onderneming in de wereld van sportveldinrichting, wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sport en recreatie, zodoende kunnen wij de producten volgens de normen van de betreffende sportbond plaatsen ! Ons bedrijf bestaat uit mensen met verschillende visies en ervaringsgebieden, dit gecombineerd maakt het tot een supersterk team, dit “superteam” bestaat uit;

Harry Pluim, een bekende naam in de sportwereld, als directeur van Tennisbouw Nederland B.V. en meer dan 30 jaar sportervaring heeft hij de meeste ervaring en kennis van de producten en zal hij naast zijn werkzaamheden bij Tennisbouw Nederland B.V. ook zorgen voor de montage van de artikelen, samen met het montage team van Pluim en Sports B.V.

Majella Pluim brengt een jonge en frisse kijk op zaken zoals productontwikkeling en marketing, zij bedenkt nieuwe acties en verzorgt het contact met de klanten als Sales Binnendienst, hiernaast verzorgt ze ook de beurzen die Pluim en Sports bezoekt en zorgt zij ervoor dat de webshop van Pluim en Sports goed wordt beheerd en dat de bestellingen die online worden geplaatst ook nog dezelfde dag verwerkt worden.

Ron Engels begeleid het offertetraject voor klanten, ik maak graag een passende aanbieding en zorg dat projecten tot een goed einde gebracht worden. Verder heb ik diverse commerciële taken wat ik erg leuk vindt om te doen.

Helmi Bouwmans het tevreden maken van onze klanten vind ik heel belangrijk, het snel afhandelen van bestellingen, leuke telefonische contacten, maar ook de zendingen klaarzetten en begeleiden vind ik belangrijk en leuk om te doen! Daarnaast verzorg ik de administratie voor Pluim & Sports.

Het team ondersteunt elkaar in de verschillende takken van het bedrijf, niet alleen vanuit een praktisch oogpunt (het kunnen vervangen van elkaar bij afwezigheid) maar ook om het maximale uit Pluim en Sports te kunnen behalen door verschillende oogpunten met elkaar te combineren.

Wij hebben allemaal een passie voor sport en adviseren en begeleiden dan ook graag bij het realiseren van uw plannen!

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This