• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Op zoek naar doelnetten?

Heb jij doelnetten nodig voor jouw voetbaldoelen? Maak dan kennis met Pluim & Sports, hét bedrijf om jouw sportveld inrichtingsmaterialen bij te kopen. Als je rondkijkt op onze website tref je een groot aanbod aan diverse materialen voor allerlei soorten sporten aan. We verkopen naast doelnetten ook voetbaldoelen, hoekpalen, ballenvangnetten en grensrechtervlaggen. Verder leveren we natuurlijk materialen voor andere sporten, en kun je ook bij ons terecht voor dug outs en verscheidene trainingsmaterialen. Beschik jij over een voetbaldoel in je tuin of ben je op zoek naar doelnetten voor je sportvereniging? Bestel dan doelnetten bij Pluim & Sports! Bekijk ons aanbod op de website of neem even contact op voor meer informatie.

Doelnetten, voetbaldoelen en meer

Pluim & Sports verkoopt doelnetten die bij verschillende voetbaldoelen passen. Of je nu over mini doelen, junior of senior voetbaldoelen beschikt, wij hebben altijd de passende doelnetten. Tevens hebben we zowel doelnetten die geschikt zijn voor doelen met een p-model, als normale voetbaldoelen. Je hebt de keuze uit een netdikte van 3mm, 4mm of 5mm. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren en kleurcombinaties, zoals wit, groen en wit in combinatie met blauw, rood of groen. Weet je niet welke doelnetten je nodig hebt voor jouw voetbaldoelen? Dan helpen we je graag verder. Neem gewoon even contact op om vrijblijvend advies aan te vragen.

Over ons

Als specialist omtrent sportveld inrichtingsmaterialen kunnen we jou alle soorten sportmaterialen leveren die je nodig hebt. Ons diverse team heeft veel ervaring en kan jou altijd verder helpen, welk product je ook zoekt. Onze doelnetten en andere producten zijn altijd van hoogkwalitatieve materialen gemaakt, terwijl we deze voor scherpe prijzen blijven verkopen. Omdat we uit voorraad kunnen leveren krijg je de doelnetten altijd snel van ons geleverd. Kun je wel wat hulp gebruiken van het monteren van producten? Vraagt dan gerust om de hulp van ons montage team.

Neem direct contact op

Ben je op zoek naar doelnetten? Bestel deze dan bij Pluim & Sports. Voor meer informatie over onze producten of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je gerust even contact opnemen. Dat kan door te bellen naar 0492 – 35 91 11, een e-mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen.

Wilt u doelnetten kopen voor uw club?

Bent u op zoek naar nieuwe doelnetten voor uw club? Ongeacht om welke sport het hier gaat kunt u er op rekenen dat wij deze netten wel in het assortiment hebben klaarhangen. Het is voor elke sportclub waar doelen op het veld staan heel belangrijk dat dit goede netten zijn. Of u nu een voetbalclub, hockeyclub of handbalclub heeft, wij zorgen er voor dat u straks mooie netten heeft hangen. Niet onbelangrijk: u kunt er bij ons ook nog eens op rekenen dat deze netten zeer stevig zijn. Al die kanonskogels die er op het doel worden afgevuurd moeten toch goed worden tegengehouden!

Wilt u doelnetten online kopen?

Doelnetten kopen doet u heel eenvoudig bij Pluim & Sports. We hebben een ruim assortiment aan producten voor elke soort sportclub. Ook doelnetten horen hier natuurlijk bij. We raden u dan ook aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen als u op zoek bent naar netten die bij u in de doelen passen. Heeft u nieuwe doelen gekocht waar mooie netten bij passen? Of is uw doelnet hard aan vervanging toe? Wees gerust dat u bij ons de netten gaat vinden waar uw sporters met plezier een bal tegenaan gaan werken!

De beste doelnetten van Nederland

Het is bij elke sportclub heel belangrijk dat hier de best mogelijke materialen worden gebruikt. U zit er per slot van rekening niet op te wachten dat u een net in uw doel hangt dat al snel kapot gaat. Wij raden u aan om eens bij ons te komen kijken als u op zoek bent naar producten die wel tegen een stootje kunnen. Sowieso bent u bij ons aan het juiste adres voor alle mogelijke artikelen die u bij uw sportclub kunt gebruiken. Wilt u hier meer over weten? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben!

Lees meer
Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This