Hockey goal kopen?

 • Hockeydoelnet, knooploos, PP, 4 mm, kleur wit

   134,00 excl. BTW
 • Hockeydoelnet, knooploos, PP, 3 mm, kleur groen

   110,00 excl. BTW
 • Hockeydoelnet, knooploos, PP, 3 mm, kleur wit

   110,00 excl. BTW
 • Transportwielen t.b.v. hockeydoelen

   63,50 excl. BTW

Wil je een hockey goal kopen? Bestel deze dan bij Pluim & Sports! Bij ons kun je bijna alle denkbare sportveld inrichtingsmaterialen kopen, waaronder een hockeygoal. Of je nu als hockeyvereniging hockeydoelen en andere materialen nodig hebt, een dug out wilt laten plaatsen, nieuwe trainingsmaterialen nodig hebt of andere materialen die voor de inrichting van een sportpark nodig zijn, Pluim & Sports verkoopt ze allemaal. Ben je het internet aan het afspeuren voor hockeydoelen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem eens contact op met ons zodat we je een passende offerte kunnen doen.

 

Een hockey goal kopen en andere hockeyproducten

Hockeydoelen van hoge kwaliteit gezocht? Bij Pluim & Sports betaal je de scherpste prijzen. Wij hebben diverse soorten hockeydoelen in ons aanbod, waaronder mini hockeydoelen. Deze zijn volledig gelast en verkrijgbaar in de afmetingen 1,20×0,80 meter en 1,80×1,20 meter. Ook voor gewone hockeydoelen kun je bij ons terecht. Deze zijn voorzien van rubber bekleding en zijn zowel met als zonder vrije netophanging te bestellen. Je kunt kiezen voor een volledig gelaste levering, of een levering van het bouwpakket. De netten voor bij de hockeydoelen zitten niet bij de doelen inbegrepen, maar zijn wel los te bestellen. Ook verkopen we verscheidenen accessoires, zoals transportwielen, nethaken en netplaatjes.

 

Over Pluim & Sports

Ben je bezig met het inrichten van een sportveld, of heb je voor een andere reden materialen zoals hockeydoelen nodig? Geen zorgen, want als specialist op het gebied van sportartikelen kan Pluim & Sports je overal mee helpen. We hebben de beschikking over een zeer ruim assortiment, met producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Desondanks bieden we onze hockeydoelen en andere materialen aan tegen lage prijzen. Een betere prijs/kwaliteitsverhouding zal je niet snel tegenkomen. Omdat we onze klanten optimaal van dienst willen zijn kunnen we de hockeydoelen ook laten monteren met behulp van ons montage team.

 

Direct contact opnemen

Wil je een hockey goal kopen bij Pluim & Sports? Bekijk dan eens het aanbod op onze website. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen. We kunnen dan ook een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Bereik ons door te bellen naar 0492 – 35 91 11, een e-mail te sturen of een bericht via het contactformulier achter te laten.

 

Contact opnemen
Share This