Een dugout voor een voetbal veld gezocht?

 • Dug Out, type exclusief, 3 meter breed

   1.712,00 excl. BTW
 • Dug Out, type exclusief, 4 meter breed

   2.138,00 excl. BTW
 • Dug Out, type exclusief, 5 meter breed

   2.750,00 excl. BTW
 • Dug Out, type exclusief, 6 meter breed

   3.135,00 excl. BTW

Wil jij een inrichting van je sportpark verbeteren en daarom een dugout naast een voetbal veld of ander veld laten plaatsen? Bestel deze dan bij Pluim & Sports! Wij verkopen allerlei soorten materialen voor de inrichting van sportparken, met onder meer dugouts voor voetbal velden. Omdat ons assortiment bijzonder groot is heb je de keuze uit diverse dugouts voor voetbal velden. Ook andere producten die je wellicht nodig hebt voor de inrichting van een voetbalveld of een ander veld kun je bij ons bestellen, zoals voetbaldoelen en doelnetten, cornervlaggen, draagnetten, kegels, tactiekborden en nog veel meer. Benieuwd naar een dugout voor een voetbal veld van Pluim & Sports? Kijk dan gerust even rond op de website om het aanbod te bekijken. Informeer ook verder door contact op te nemen.

 

Breed aanbod aan sportveld inrichtingsmaterialen

Voor een dugout voor je voetbal veld ben je bij Pluim & Sports op het goede adres. Een dugout naast je voetbal veld geeft jouw sportpak een professionelere uitstraling. Tevens geeft het teams een mooie plek om tijdens de wedstrijd samen bij elkaar te zitten. In ons assortiment vind je dugouts voor bij voetbal velden van verschillende afmetingen. We hebben gewone dug outs, dugouts met een schuine voorzijde, extra diepe dug outs en extra diepe dugouts met een schuine voorzijde. Deze zijn te bestellen van ten minste 3 meter breed tot maximaal 6 meter breed. Een dugout voor een voetbal veld is volledig gelast en gemaakt van een aluminium profiel. Verder zijn ze voorzien van van 3 mm polycarbonaatplaten.

 

Over ons

Al vele jaren specialiseerd Pluim & Sports zich in het verkopen van sportveld inrichtingsmaterialen, zoals een dugout voor voetbal velden. Als specialist willen we natuurlijk enkel het beste aanbieden. Daarom zijn al onze producten van hoge kwaliteit. We kunnen de meeste materialen uit voorraad leveren, wat doorgaans een snelle levering betekent. Kun je wel wat hulp bij de montage gebruiken? Geef dit dan gerust aan, aangezien wij de beschikking hebben over een montage team dat snel en vakkundig materialen zoals een dugout voor je voetbal veld kan monteren en plaatsen.

 

Ja, ik wil een dugout voor een voetbal veld bestellen!

Wil je contact opnemen over een dugout voor een voetbal veld? Bel dan naar 0492 – 35 91 11. Je kunt ook een bericht per e-mail of het contactformulier sturen. We voorzien je graag van advies en kunnen tevens een geheel vrijblijvende offerte opstellen.

 

Contact opnemen
Share This