• Beste service
  • Ruim assortiment
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Snelle levering

Ballenvanger netten kopen?

Wilt u graag ballenvanger netten kopen? Heeft u er ook genoeg van om telkens achter doorgeschoten ballen aan te moeten rennen? De ballenvanger netten van Pluim en Sports bieden dan de ideale oplossing. Wij zijn een bedrijf dat allerlei sportartikelen en sportveld inrichtingsmaterialen verkoopt, van voetbaldoelen en ballenvanger netten tot trainingsmaterialen. Daartoe hebben een breed assortiment met allerlei verschillende sport artikelen die het spelen van de populairste sport ter wereld makkelijker en leuker maakt. De ballenvanger netten zijn zwart gekleurd en geprijsd per vierkante meter. Voor meer informatie over het bestellen van de ballenvanger netten of het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Nooit meer ballen kwijt met onze ballenvanger netten

Voetballen op een grasveldje is heerlijk, het is natuurlijk niet zomaar de grootste sport van de wereld. Er zijn circa 4 miljard liefhebbers van de sport op onze aardbol, op verschillende locaties en in diverse leeftijdsklassen. Al deze mensen hebben naast de liefde voor voetbal ook één ander ding gemeen: niemand vindt het leuk om achter een doorgeschoten of verkeerd geraakte voetbal aan te moeten rennen. Op sportvelden van verenigingen of veldjes in een wijk is dit simpelweg op te lossen door ballenvanger netten te plaatsen. De ballenvanger netten die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en geschikt voor professionele doeleinden.

Over Pluim en Sports

Voor sport artikelen en sportveld inrichtingsmaterialen bent u bij Pluim en Sports aan het juiste adres. Wij hebben ons toegelegd op de verkoop van een grote verscheidenheid aan sportveld materialen, waaronder ballenvanger netten. Door de jaren heen hebben we een hoop kennis en ervaring opgedaan, waardoor we inmiddels zeer bedreven zijn in het selecteren van hoogwaardige producten. Daarom zijn al onze artikelen van hoge kwaliteit. Wij willen enkel het beste. We hebben de beschikking over een speciaal montage team dat de ballenvanger netten en andere sport artikelen voor u kan monteren, indien gewenst.

Direct ballenvanger netten bestellen bij Pluim en Sports!

Heeft u een vraag over onze ballenvanger netten? Of zou u graag een prijsopgave op maat van ons ontvangen? Stel dan gerust uw vraag of vraag de offerte aan door even contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op 0492 – 35 91 11 of een bericht sturen door het contactformulier in te vullen.

 

Contact opnemen

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This