De Nationale Sport Vakbeurs is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met gemeenten/sportambtenaren en bestuursleden van de sportverenigingen uit Nederland en België. De Nationale Sport Vakbeurs richt zich in het verenigingsleven niet alleen op clubbestuurders en sportambtenaren maar ook op de exploitanten van sportaccommodaties, accommodatie beheerders, trainers, kantinebeheerders, materiaalbeheerders en de medische staf.

Het doel van de Nationale Sport Vakbeurs is om sportbestuurders en sportambtenaren op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en hen in contact te brengen met bedrijven en adviseurs die alle sportverenigingen kunnen ondersteunen bij facilitaire aanbestedingen voor de sportaccommodatie, sportmaterialen, sponsorsystemen, revalidatie en kantine inkoop etc

Pluim & Sports Standnr 192b

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Langs de A15, afslag 28

Openingstijden
Woensdag 13 november 2019 10.00 – 19.00 uur
Donderdag 14 november 2019 10.00 – 17.00 uur

I.v.m. tekorten aan grondstoffen lopen de prijzen en levertijden flink op, bel voor actuele levertijden.

Sluit popup

Share This